miljöer

Besökaren kliver rakt in i en miljö där sommarvärme råder, man hör vågskvalp, en sval bris fläktar och sanden känns mellan tårna. Upplev en förkortad dag på stranden, från tidig gryning till solnedgång.

Vi hjälper dig att skapa en stämning där ny energi och ork kan inhämtas och bygger en miljö som ger illusionen av att vara på semester någon annanstans.
Kunden väljer typ av miljö, vi levererar komplett och anpassad interiör. Alla installationer vi utfört är unika och hänsyn tas till kundens önskemål och förutsättningar.

Välj en skärgårdsidyll och vi förflyttar solvarma klippor och tjärade träbryggor in i er lokal. Väljer ni en inbjudande strand i ett tropiskt land skapar vi en omgivning av finkornig sand och prunkande växter. Eller så kanske det handlar om en sofistikerad och stilren Spa-mljö som andas exklusiv njutning.

Vi har lång erfarenhet av att installera solljus och varierande interiör. Vi har levererat solljus till äldreboenden, badanläggningar, spa- och relaxanläggningar, hotell, kryssningsfartyg, yogastudios, naturrum, vinterträdgård, café m.fl., det är bara fantasin som sätter stopp.

En viktig ingrediens i miljön vi bygger är bakgrundsfonden, panoramabilden. Vi har flera bilder att välja på från olika platser i världen.